Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru joi, 12 decembrie 2013

Prognoza meteo pentru joi, 12 decembrie 2013

Joi, 12 decembrie 2013,  vor fi precipitatii sub forma de ninsoare in estul si sud-estul Romaniei. Ninsorile vor fi prezente initial in Moldova si ulterior in Dobrogea si estul Munteniei. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu innorari temporare in prima parte a intervalului in nord-vest si centru, dar numai izolat la munte va fulgui. Vantul va prezenta intensificari in zona Moldova.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -4 grade in estul Transilvaniei si 7 grade in Oltenia, iar cele minime se vor incadra intre -8 si -1 grad. In zonele joase pe arii restranse va fi ceata, asociata cu depunere de chiciura.

Si la Bucuresti sunt conditii sa ninga slab. Maximele termice ale zilei vor fi de pana la 7 grade Celsius. In Bucuresti, cerul va fi temporar noros si vor fi conditii ca trecator sa ninga slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 3 grade, iar cea minima va fi de -4…-2 grade. Vantul va sufla slab pana la moderat.
12 decembrie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.