Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru 4-5 decembrie 2013

Prognoza meteo pentru 4-5 decembrie 2013

Vremea se raceste treptat in aceasta perioada. Pentru mijlocul primei saptamani de decembrie sunt prognozate ninsori slabe in zonele nordice si montane.

Vremea miercuri in tara

Miercuri, in conditiile unei presiuni atmosferice ridicate, vremea se mentine stabila, dar foarte rece dimineata, cand termometrele vor arata intre minus 10 si minus 1 grad, chiar mai putin in depresiuni, minus 15 grade. In zonele joase de relief, local va fi ceata cu depunere de chiciura, posibil persistenta. Temperaturile maxime vor oscila intre minus 2 grade in zonele cu ceata si 7 grade in dealurile subcarpatice din sud si est.

Vremea miercuri in Bucuresti

Frig si in Bucuresti maine dimineata, cand termometrele vor indica minus 7...minus 5 grade. Peste zi maxima se va situa in jurul valorii de 4 grade.

Vremea joi in tara

Si dimineata de joi va fi mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile nordice, nord-estice si centrale, precum si la munte, unde sunt posibile fulguieli. Ceata ramane fenomenul dominant din zonele joase de relief, unde se va asocia si cu depunere de chiciura. Vantul se inteteste in sud-vest, nord-est si pe la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre minus 1 si 7 grade.

Vremea joi in Bucuresti

In Bucuresti o noua dimineata rece, dar cele 5...6 grade prognozate pentru dupa-amiaza sunt normale pentru data din calendar.

3 decembrie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.