Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Luni dimineata s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura din acest sezon

Luni dimineata s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura din acest sezon

Luni dimineata s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura din acest sezon. Astfel, la Statia Meteo din Miercurea Ciuca au fost inregistrate -13 grade Celsius la primele ore ale diminetii.

Scaderea temperaturii este semnificativa, avand in vedere ca duminica dimineata minima a fost de -8 grade Celsius.

Temperaturile au coborat pana la si sub limita gerului in toate localitatile judetului, astfel ca la  Joseni s-au inregistrat -11 grade Celsius, la Toplita au fost -9 grade Celsius, la Odorheiu Secuiesc -7 grade Celsius, iar la statia Meteo Bucin s-au inregistrat -7 grade Celsius.

Minima absoluta a lunii decembrie in Harghita, de minus 33 de grade Celsius, a fost consemnata in anul 1998 in Miercurea Ciuc. Temperatura maxima a lunii decembrie a fost de 16,8 grade Celsius si a fost masurata in anul 1989 tot la Miercurea Ciuc. 
2 decembrie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.