Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 30 octombrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se raceste. Prognoza meteo pentru 2-3 decembrie 2013

Vremea se raceste. Prognoza meteo pentru 2-3 decembrie 2013

Inceputul de saptamana si inceputul de luna decembrie aduce o racire accentuata a vremii.

Luni, vremea va fi relativ rece dimineata si noaptea, dar la amiaza se vor inregistra valori termice in jurul celor normale pentru prima decada a lunii decembrie si chiar mai ridicate decat media climatologica in sud si in sud-est.

In cursul zilei de luni cerul va avea innorari temporare, in nord-est, in centru si la munte pe arii restranse va fulgui, iar in extremitatea de sud a teritoriului izolat vor fi posibile precipitatii mixte. Noaptea cerul va deveni variabil la senin. In zonele joase, pe suprafete mici, va fi ceata, asociata si cu depunere de chiciura. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte si local in Moldova si Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 10 grade, iar cele minime intre -8 si 0 grade, mai scazute in depresiuni, pana in jurul a -11 grade.

In Bucuresti cerul va fi variabil la partial noros, iar noaptea vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima, mai ridicata decat cea obisnuita la inceputul lunii decembrie, va fi de 7...8 grade, iar cea minima de -3...-2 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca.

Marti, vremea se va raci in toata tara, astfel ca temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 6 grade, iar cele minime intre -10 si 0 grade, mai coborate in depresiuni, spre -14 grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Izolat in primele ore ale diminetii si cu caracter local noaptea, in zonele joase va fi ceata asociata si cu depunere de chiciura.

2 decembrie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.