Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru perioada 29 noiembrie - 2 decembrie 2013

Prognoza meteo pentru perioada 29 noiembrie - 2 decembrie 2013

Luna noiembrie se incheie cu temperaturi mai mici decat cele obisnuite pentru aceasta data, luna decembrie debutand cu temperaturi aproape de normalul termic specific perioadei.

Vineri, 29 noiembrie 

Vremea va fi in continuare mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va avea innorari in nordul, centrul si vestul tarii, unde local vor fi precipitatii slabe, mai ales ninsori. La munte va ninge.

In sudul si sud-estul teritoriului, cerul va fi partial noros, iar in cursul noptii se va semnala ceata in zonele joase, unde vor fi si conditii de burnita. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 8 grade, iar cele minime, in general, intre -8 si -1 grad. Presiunea atmosferica va creste usor.

La munte

Vremea va fi in continuare mai rece decat in mod obisnuit, chiar geroasa dimineata si noaptea. Cerul va avea innorari si pe arii relativ extinse va ninge. Vantul va avea intensificari temporare, indeosebi in zona inalta. Pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata.

Sambata, 30 decembrie

Vremea se va mentine rece, cu cerul temporar noros. In nord-vestul tarii izolat vor fi fulguieli, iar in sudul si sud-estul teritoriului va fi ceata, care pe arii restranse va persista si cu totul izolat va fi asociata cu burnita. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 7 grade, mai scazute in zonele cu ceata persistenta, mai ales in Lunca Dunarii, iar cele minime intre -7 si 4 grade, mai coborate in depresiuni.

La munte

Vremea se va mentine rece, geroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil si, cu totul izolat in nordul Carpatilor Orientali vor fi conditii de fulguiala. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste. Pe vai si in depresiuni, izolat va fi ceata.

Duminica, 1 decembrie

Vremea va fi in general frumoasa, cu cer variabil la senin. Exceptie vor face regiunile sudice, unde vor fi nori josi, ceata persistenta si conditii de burnita sau ploaie slaba, mai ales dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificãri la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 7 grade, iar cele minime se vor incadra intre -10 si 0 grade, cu valori usor mai ridicate pe litoral, pana la 2 grade.

Per total, vremea ramane mai rece decat in mod obisnuit la inceputul lunii decembrie. Cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 4 grade, iar cea minima va fi de -4...-2 grade.

La munte

Vremea va fi in general frumoasa dar rece, mai ales noaptea si dimineata. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste. Pe vai si in depresiuni, izolat va fi ceata.

Luni, 2 decembrie

Vremea va fi apropiata de normalul termic al perioadei in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari in jumatatea de sud, unde izolat vor fi posibile precipitatii slabe mixte, iar dimineata si noaptea, in zonele joase local va fi ceata, posibil persistenta. In restul teritoriului, ceata se va semnala pe arii restranse.

Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificãri la munte si in nord-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 8 grade, iar cele minime se vor incadra in general intre -10 si 0 grade.

La munte

Cerul va fi variabil, cu innorari in Muntii Banatului si in Carpatii Meridionali, unde izolat vor fi posibile precipitatii slabe, mai ales sub forma de ninsoare. Vantul va avea unele intensificari. Pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata.
29 noiembrie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.