Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 23 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru weekend-ul 29 noiembrie-1 decembrie 2013

Prognoza meteo pentru weekend-ul 29 noiembrie-1 decembrie 2013

In weekend-ul 29 noiembrie-1 decembrie 2013 vremea va fi in general frumoasa, cu sanse mici de precipitatii, dar cu temperaturi ceva mai mici decat cele obisnuite pentru aceasta perioada a anului.

Vremea vineri

Vineri - Vremea va fi in continuare mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va avea innorari in nordul, centrul si vestul tarii, unde local vor fi precipitatii slabe, mai ales ninsori. La munte va ninge. In sudul si sud-estul teritoriului, cerul va fi partial noros, iar in cursul noptii se va semnala ceata in zonele joase, unde vor fi si conditii de burnita. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 8 grade, iar cele minime, in general, intre -8 si -1 grad. Presiunea atmosferica va creste usor.

La munte

Vremea va fi in continuare mai rece decat in mod obisnuit, chiar geroasa dimineata si noaptea. Cerul va avea innorari si pe arii relativ extinse va ninge. Vantul va avea intensificari temporare, indeosebi in zona inalta. Pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata.

Vremea sambata

Vremea se va mentine rece, cu cerul temporar noros. In nord-vestul tarii izolat vor fi fulguieli, iar in sudul si sud-estul teritoriului va fi ceata, care pe arii restranse va persista si cu totul izolat va fi asociata cu burnita. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 7 grade, mai scazute in zonele cu ceata persistenta, mai ales in Lunca Dunarii, iar cele minime intre -7 si 4 grade, mai coborate in depresiuni.

La munte

Vremea se va mentine rece, geroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil si, cu totul izolat in nordul Carpatilor Orientali vor fi conditii de fulguiala. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste. Pe vai si in depresiuni, izolat va fi ceata.

Vremea duminica

Vremea va fi in general frumoasa, cu cer variabil la senin. Exceptie vor face regiunile sudice, unde vor fi nori josi, ceata persistenta si conditii de burnita sau ploaie slaba, mai ales dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificãri la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 7 grade, iar cele minime se vor incadra intre -10 si 0 grade, cu valori usor mai ridicate pe litoral, pana la 2 grade.

Per total, vremea ramane mai rece decat in mod obisnuit la inceputul lunii decembrie. Cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 4 grade, iar cea minima va fi de -4...-2 grade.

La munte
 
Vremea va fi in general frumoasa dar rece, mai ales noaptea si dimineata. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste. Pe vai si in depresiuni, izolat va fi ceata.
28 noiembrie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.