Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru joi, 28 noiembrie 2013

Prognoza meteo pentru joi, 28 noiembrie 2013

Am scapat de avertizarile meteorologilor de ninsori si viscol, dar vremea se mentine mai rece decat ar fi normal la sfarsitul lunii noiembrie in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile vestice, nordice si centrale, unde local, mai ales spre seara si noaptea, va ninge slab. Vantul va prezenta intensificari in zona de munte, mai ales a Carpatilor Orientali, unde vor fi rafale de peste 55 km/h, precum si, temporar, in sudul tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 7 grade, usor mai ridicate in Subcarpatii Moldovei, iar cele minime intre -9 si 1 grad.

Vremea in Capitala

Vremea va fi rece pentru aceasta data. Cerul va fi innorat si temporar va ninge slab. Vantul va avea intensificari in prima parte a zilei, apoi va deveni moderat. Temperatura maxima va fi de 2...3 grade, iar cea minima de -2...-1 grad.
28 noiembrie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.