Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Situatia drumurilor din tara miercuri, 27 noiembrie 2013

Situatia drumurilor din tara miercuri, 27 noiembrie 2013

Miercuri, 27 noiembrie 2013, nu sunt semnalate tronsoane de drumuri natioanale sau autostrazi cu circulatia intrerupta din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile sau a unor accidente rutiere. Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane informeaza ca se circula, insa, in conditii de iarna pe mai multe drumuri din judetele Arges, Covasna, Hunedoara, Ilfov, Dambovita, Giurgiu, Gorj, Mehedinti, Prahova, Olt, Teleorman si Valcea. Pe unele artere rutiere din zonele amintite, stratul de zapada amestecata cu material antiderapant masoara intre 1 si 3 centimetri.

Pe DN57 Orsova – Moldova Noua, la km 40, in localitatea Dubova din judetul Mehedinti, din cauza caderilor de pietre de pe versant se circula ingreunat, pe un fir, alternativ, in ambele sensuri. Se estimeaza ca traficul va reveni la normal in aproximativ o ora.

Politistii recomanda conducatorilor auto ca inainte de a porni la drum sa se intereseze in privinta conditiilor de deplasare existente pe traseul pe care urmeaza sa il parcurga, la numarul de telefon 9360 (Comandamentul Central de Iarna). Conducatorii auto trebuie sa cunoasca faptul ca pe suprafetele acoperite cu gheata, zapada sau polei este obligatoriu sa circule cu autovehicule echipate cu anvelope de iarna. Neindeplinirea acestei conditii legale constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 720 de lei la 1600 de lei si cu retinerea certificatului de inmatriculare.

Centrul Infotrafic mai pricizeaza ca nu sunt semnalate probleme in traficul feroviar si nu exista aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale inchise.

Capitala si judetele Ilfov, Buzau, Prahova, Dambovita, Giurgiu, Teleorman, Arges, Valcea, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinti, Caras-Severin, Timis, Hunedoara si Sibiu sunt sub avertizarea cod galben de ninsori si viscol de marti, ora 20.00, pana miercuri, la ora 14.00.

27 noiembrie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.