Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru perioada 25-27 noiembrie 2013

Prognoza meteo pentru perioada 25-27 noiembrie 2013

Saptamana incepe cu o avertizare cod galben de ninsori pentru 13 judete din nordul tarii si la munte. De marti, vremea rea se va instala si in sud.

Vremea luni

Vremea va intra intr-un proces de racire, ce se va resimti cu precadere in jumatatea de nord-vest. Cerul va fi mai mult noros si vor fi precipitatii, in cursul zilei, pe arii extinse in vest, centru si nord, iar noaptea mai ales in sud. In zona Carpatilor Orientali, cantitatile de apa vor depasi izolat 15 l/mp. La munte vor predomina ninsorile, in nord, centru si vest vor fi precipitatii mixte, iar in sud si sud-est vor fi sub forma de ploaie si trecator lapovita. Vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare, indeosebi in regiunile extracarpatice, unde va depasi la rafala 55...60 km/h, iar la munte va sufla tare cu peste 80 km/h si trecator va viscoli ninsoarea. Temperaturile maxime se vor incadra intre 3 grade in nordul Moldovei, Maramures si dealurile Crisanei si 14 grade in Dobrogea, iar cele minime vor fi cuprinse, intre -4 si 6 grade.

La munte

Vremea se va raci accentuat. Cerul va fi noros si vor cadea precipitatii, predominant sub forma de ninsoare in toate masivele. Indeosebi in Carpatii Orientali, cantitatile de apa vor depasi izolat 15 l/mp. Vantul va sufla moderat cu intensificari temporare, iar pe creste va fi tare, cu peste 80 km/h, trecator viscolind ninsoarea.

Vremea marti

Vremea va continua sa se raceasca. Cerul va fi mai mult noros si vor fi precipitatii in jumatatea de sud a tarii si pe arii mai restranse in rest. Acestea vor fi predominant sub forma de ninsoare, in regiunile vestice, nordice si centrale, mixte in Oltenia si Muntenia si mai ales sub forma de ploaie in Dobrogea. La munte va ninge. Vantul va sufla moderat si cu unele intensificari in estul, sud-estul tarii, precum si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre -1 grad in estul Transilvaniei si 8 grade pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse intre -8 si 2 grade.

La munte

Vremea va continua sa se raceasca, devenind local geroasa noaptea si dimineata. Cerul va fi noros si va ninge pe arii extinse in Carpatii Meridionali si in Carpatii Occidentali si local in Carpatii Orientali.

Vremea miercuri

Vremea va fi rece pentru aceasta data. Cerul va fi noros si temporar va ninge. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 2...3 grade, iar minima se va situa in jurul valorii de -2 grade.

La munte
 
Vremea va fi rece pentru aceasta perioada, local geroasa noaptea si dimineata. Cerul va fi mai mult noros si va ninge in Carpatii Meridionali si pe arii mai restranse in restul masivelor, cu precãdere in cursul zilei. Vantul va mai prezenta unele intensificãri pe creste, mai ales in Carpatii Orientali.
25 noiembrie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.