Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru weekend-ul 22-24 noiembrie 2013

Prognoza meteo pentru weekend-ul 22-24 noiembrie 2013

In weekend-ul acesta vremea se mentine calda, pana duminica seara cand se extinde ploile, iar la munte ploile se transforma in lapovita si ninsoare.
 
Vremea vineri 

Vineri valorile termice se vor mentine peste cele normale la aceasta data, cu maxime cuprinse intre 9 si 17 grade. In regiunile extracarpatice vremea va fi in general inchisa. Dimineata local se formeaza ceata, asociata cu burnita, apoi va ploua, pe arii relativ extinse, mai ales spre seara.

In restul teritoriului se mai arata si soarele, iar ploile vor fi mai putine. Vantul va fi mai sprinten pe crestele montane inalte.

In capitala, ceata de pe timpul noptii persista si la primele ore ale zilei, apoi va ploua trecator - asadar vremea va fi in general inchisa, dar cu temperaturi placute: 5...7 grade dimineata si 12...14 grade la amiaza.

Vremea sambata

Sambata, din nou vremea calda, cu maxime de peste 10 grade in toata tara - pana la 17 in partea de vest, la Timisoara. Norii de nivel jos vor domina aspectul acestei zile in regiunile sudice si estice, unde local vor fi ploi slabe sau burnite. In celelalte zone cerul va avea innorari temporare, deci se mai arata si soarele si abia spre seara sunt asteptate ploi. Vantul va avea unele intensificãri la munte si in sudul Banatului. Izolat, in zonele joase va mai fi ceata.

In Bucuresti, maine va fi o zi de toamna mohorata, dar calda. Cerul va fi innorat si vor fi conditii de ploaie slaba sau burnita. Temperatura maxima va fi de 13...14 grade.

Vremea duminica

Duminica, formatiunea ciclonica din bazinul Marii Mediterane se apropie de tara noastra, in consecinta ploile vor cadea pe arii din ce in ce mai extinse. Temperaturile se mentin in continuare peste medie – maximele sunt cuprinse intre 10 si 16 grade, cu cele mai ridicate valori in sud-est, la Giurgiu, Calarasi, Constanta si Galati. Dupa cadrea noptii, la munte ploile se vor transforma in lapovita si chiar ninsoare.

In capitala, duminica cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua, in special in cursul noptii. Temperaturile vor fi peste medie: 8...9 grade dimineata si 13...15 grade la amiaza.

22 noiembrie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.