Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru perioada 21-23 noiembrie 2013

Prognoza meteo pentru perioada 21-23 noiembrie 2013

Vremea continua sa fie mai calda decat ar fi normal la aceasta data. Innorari temporare si ploi slabe, pe arii restranse in vest, sud-vest, la munte si izolat in celelalte zone. Vantul va sufla cu putere sus, la munte, si pe litoral, iar maximele vor fi intre 11 si 18 grade. 

Vremea joi

In Bucuresti urmeaza inca o zi cu temperaturi mai ridicate decat ar fi normal. La prima ora ne trezim cu aproximativ 6 grade si ceata, dar peste zi soarele isi face loc printre nori din cand in cand, astfel ca mercurul din termometre urca pana la 13...14 grade celsius.

La vest de lantul carpatic vremea este in continuare calda pentru data din calendar. La amiaza vor fi maxime de la 13 grade la Miercurea Ciuc pana la 18 grade in sudul Banatului. Cerul se innoreaza temporar si ploua slab, pe arii restranse, in Banat, Crisana, Maramures si sud-vestul Transilvaniei. Vantul continua sa aiba intensificari in Banat si Crisana.

In sud, foarte putin soare azi, dar probabilitate de ploaie va fi doar in Oltenia, cu toate ca ploile nu vor fi insemnate cantitativ. Maximele zilei, in continuare mai ridicate decat mediile climatologice ale datei, pornesc de 13-14 grade la Drobeta Turnu Severin si Craiova si cresc catre est, la 16 grade la Giurgiu, Slobozia si Buzau si 18 la Calarasi.

Cerul va fi temporar noros in Dobrogea, fara conditii de ploaie si cu maxime mari pentru aceasta data: 18 grade la Tulcea si tot atatea la Constanta. Vantul va fi moderat, cu intensificari pe litoral.

Si in Moldova este cald, dar soarele, scump la vedere. Temporar se aduna nori, dar ploile slabe vor fi rare. La amiaza valorile termice sunt in general intre 11 si 15 grade, mai mari in sudul regiunii, 17 la Galati.

La munte, cerul va fi temporar noros in special in vestul Carpatilor Meridionali si in zona Carpatilor Occidentali, unde pe arii restranse se vor semnala ploi slabe. Vantul va avea intensificari pe crestele montane inalte. Temperaturile maxime vor fi mai ridicate decat ar fi normal la acesta data: 7 grade la Semenic si sus pe Ceahlau, 10 grade la Sinaia, 11 grade la Paltinis si 12 grade la Predeal si Stana de vale.

Vremea vineri 

Vineri, vremea se va mentine calda pentru aceasta perioada. Cerulse va innora si pe arii relativ extinse va ploua in regiunile extracarpatice. Izolat, in special in est, cantitatile de apa vor depasi 10 l/mp. In restul teritoriului, innorarile vor fi temporare, iar ploile, slabe cantitativ, se vor semnala pe arii restranse, cel mai probabil in centrul tarii. Temperaturile maxime, peste 10 grade in toata tara, ajung la 17 grade la Timisoara si Baia Mare.

In Bucuresti, vreme in continuare mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 13 grade.

Vremea sambata

Sambata, tot cald, dar cerul va fi mai mult noros si pe arii restranse va ploua slab sau va burnita in regiunile extracarpatice. Spre seara, aria ploilor se va extinde treptat in jumatatea de sud-vest a teritoriului si in zona de munte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte si in sudul Banatului. Temperaturile maxime, in continuare ridicate pentru data din calendar, vor fi cuprinse intre 10 grade la Suceava si 17 la Timisoara.

In Capitala, vremea se va mentine mai calda decat in mod normal pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult noros si trecator vor fi conditii de ploaie slaba sau burnita. Dimineata vor fi 8-9 grade, iar la amiaza cel mult 12...13 grade.

21 noiembrie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.