Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru 20-21 noiembrie 2013

Prognoza meteo pentru 20-21 noiembrie 2013

Temperaturile vor creste in urmatoarele doua zile, iar vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit in aceasta perioada a anului. TGemperatura maxima va ajunge la 19 grade Celsius, iar cea minima va fi de 0 grade. Izolat, vor fi innorari temporare si va ploua local, potrivit prognozei ANM.

Vremea miercuri

Vremea se va incalzi, devenind calda pentru aceasta perioada din an in toata tara, cu maxime cuprinse intre 9 si 17 grade si minime, in general, intre 0 si 10 grade. Cerul va fi temporar noros si pe arii restranse va ploua slab in est si sud-est, iar dupa-amiaza si noaptea in dealurile din sud si in vestul tarii. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Moldova, Dobrogea, Banat, Crisana, precum si la munte. Dimineata si noaptea in zonele joase vor fi conditii de ceata.

Vremea in tara joi 

Vremea va fi calda pentru ultima decada a lunii noiembrie. Cerul va prezenta innorari temporare si mai ales spre seara si noaptea va ploua local in vestul si sudul tarii si izolat in rest. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari la munte si pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 si 19 grade, iar cele minime intre 2 si 12 grade. Dimineata si noaptea in zonele joase izolat va fi ceata.

Vremea in Bucuresti joi

Valorile termice se vor situa usor peste mediile climatologice caracteristice acestei perioade. Cerul va avea innorari temporare si in prima parte a zilei vor fi conditii de ploaie slaba sau burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 12...13 grade, iar cea minima in jur de 6 grade.
19 noiembrie 2013




Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.