Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru 14-15 noiembrie 2013

Prognoza meteo pentru 14-15 noiembrie 2013

Joi, vremea se raceste in prima zi a intervalului in majoritatea regiunilor. Temporar, va ploua slab sau va burnita. Vineri, temperaturile vor fi mai ridicate, mai ales in regiunile vestice, potrivit ANM.

Vremea joi

Vremea va fi in general inchisa si se va raci. In cea mai mare parte a tarii, temporar, va ploua slab sau va burnita, iar in zona montana precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va prezenta intensificari in regiunile sudice si sud-estice, iar noaptea si in Banat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 grade in nordul Moldovei si in depresiuni si 14 grade in Banat, iar cele minime se vor incadra intre 1 si 9 grade, mai scazute in depresiuni, spre -2 grade.

Vremea vineri in tara

Valorile termice se vor mentine usor mai ridicate decat cele normale la mijlocul lunii noiembrie, mai ales in regiunile vestice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 grade in nordul Moldovei si 15 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor incadra intre -5 si 6 grade. Cerul va prezenta innorari temporare in regiunile extracarpatice, unde, izolat, va ploua slab. In Muntii Banatului si in vestul Carpatilor Meridionali, trecator, se vor semnala precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari ziua in sudul si estul tarii. In zonele joase, spre dimineata, izolat se va semnala ceata.

Vremea vineri in Bucuresti

Vremea va fi inchisa si se va raci usor. Trecator va ploua slab sau va burnita, iar vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 10...11 grade, iar cea minima de 5...6 grade.
14 noiembrie 2013




Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.