Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 13 noiembrie 2013

Prognoza meteo 13 noiembrie 2013

Chiar daca temperaturile urmeaza trendul de racire, miercuri, 13 noiembrie 2013, este o noua zi cu temperaturi peste normalele acestei perioade. Maximele zilei vor fi cuprinse intre 9 grade in nordul extrem al Moldovei si 17 in Banat. In cea mai mare parte a zilei, in sudul si in estul tarii vor predomina norii josi, stratiformi, din care izolat va burnita.

In restul zonelor, nori mai putini si doar seara, pe arii restranse, va ploua slab. Izolat, dimineata sunt conditii de ceata.

In regiunile intracarpatice urmeaza inca o zi asemanatoare cu cea de ieri. Temperaturile sunt si azi peste normele climatologice specifice perioadei, de la 11...13 grade in depresiunile din estul Transilvaniei, pana la 17 grade la Alba-Iulia. Izolat, dimineata sunt conditii de formare a cetii. Spre seara, in vest, pe arii restranse va ploua slab.

In sudul tarii valorile termice sunt comparabile cu cele de ieri. Maximele zilei vor fi in general intre 12 si 14 de grade. Dimineata, izolat se va produce ceata, dar nici dupa ridicarea ei nu ne vom bucura de soare. Pe tot parcursul zilei vor fi prezenti norii josi, stratiformi, din care izolat va burnita.

Aspectul mohorat ar vremii se mentine si in Dobrogea. La primele ore ale diminetii, izolat se produce ceata. Si aici, in timpul zilei vor aparea norii josi stratiformi din care izolat va burnita. In aceste conditii, la amiaza mercurul din termometre se va opri la 13 grade pentru Tulcea si 12 pentru Constanta.

In Moldova, temperaturile mai cresc putin fata de ieri, insa aspectul inchis al vremii se mentine. Dimineata sunt conditii favorabile producerii cetii, iar peste zi, din norii josi stratiformi razlet va burnita. Meteorologii estimeaza ca maximele se vor situa in general in jurul valorii de 12 grade Celsius.

In Bucuresti, vremea va fi mohorata si astazi. Lipsa soarelui face ca la amiaza temperatura sa nu depaseasca 13 grade. Trecator, vor fi conditii de burnita si in capitala.

 
13 noiembrie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.