Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pe 3 zile (12-14 noiembrie 2013)

Prognoza meteo pe 3 zile (12-14 noiembrie 2013)

Marti, 12 noiembrie 2013, vremea va fi in general inchisa, cu ceata si burnita in sudul si estul tarii si pe arii mai restranse in centru. In restul zonelor cerul va fi variabil, mai mult noros si numai izolat e posibil sa ploua. Maximele vor fi intre 8 grade in nordul Moldovei si 17 grade in Dealurile de Vest.

Vremea in Capitala

Stratul de nori josi va persista de dimineata pana seara si vor fi si conditii de burnita. 10-11 grade se vor inregistra la prima ora si 13...15, la pranz.

Vremea miercuri in tara

Miercuri o crestere usoara a temperaturii aduce din nou regimul termic deasupra celui normal la aceasta data in cea mai mare parte a tarii, dar nu cu mult, cu 2-3 grade. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 grade la Suceava si Iasi, poate si mai putin in extremitatea nordica a Moldovei si 16-17 grade in Banat. Cerul va fi temporar noros si va ploua slab in vestul, centrul si nordul tarii, doar local in restul teritoriului - cel mai probabil spre seara. Izolat vor fi conditii de ceata.

Vremea miercuri in Bucuresti

Si in Bucuresti soarele este in continuare scump la vedere. Vor fi innorari si trecator va burnita sau va ploua slab. Dimineata vor fi 9-10 grade, iar la amiaza, in jurul de 14.

Vremea joi in tara

Abia joi vremea intra intr-un proces de racire. Temperaturile maxime, cu circa 5 grade mai mici fata de miercuri, vor fi cuprinse intre 5...6 grade in nordul Moldovei si in depresiuni si 13 grade in Oltenia si sudul Banatului. Aspectul vremii va fi predominant inchis. Temporar vor fi ploi slabe, burnita, iar in zona montana trecator va fulgui.

Vremea joi in Bucuresti

Si in Bucuresti vremea se mentine inchisa si se va raci. Temporar va ploua slab sau va burnita, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima, normala pentru aceasta data, se va situa in jurul a 10 grade.

12 noiembrie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.