Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 17 septembrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se raceste. Prognoza meteo pentru 11-12 noiembrie 2013

Vremea se raceste. Prognoza meteo pentru 11-12 noiembrie 2013

Vremea va continua sa se raceasca la inceput de saptamana, iar ploile slabe isi vor face aparitia in sudul, estul si partial in centrul tarii, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie.

Datele Administratiei Nationale de Meteorologie arata ca luni temperaturile se vor situa peste cele obisnuite pentru doua decada a lunii noiembrie. Exceptie vor face zona de nord-est a tarii, unde temperaturile vor continua sa scada, apropiindu-se de normele climatologice.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 grade in nordul Modovei si 20 de grade in sud-estul extrem al tarii, iar cele minime se vor situa, in general, intre 3 si 11 grade. Cerul va avea innorari in majoritatea regiunilor si pe arii restranse vor fi ploi slabe sau burnita.

Marti, vremea va fi in general inchisa in sudul, estul si partial centrul tarii, unde vor fi nori josi si posibil, ceata. In aceste regiuni meteorologii se asteapta la aparitia unor ploi slabe si a burnitei.

In restul tarii, cerul va fi variabil spre partial noros, iar ploile vor fi posibile izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 grade in nordul Moldovei si 16-17 grade, local, in vestul, centrul si sud-estul tarii. Temperaturile minime se vor situa intre 1 si 11 grade.

La Bucuresti, temperatura se va situa in continuare peste mediile climatologice ale datei.

Dimineata vor fi conditii de ceata, iar spre seara si noaptea vor fi innorari si trecator ploaie slaba sau burnita. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 15-16 grade, iar cea minima de 10 -12 grade.
10 noiembrie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.