Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru 7-9 noiembrie 2013

Prognoza meteo pentru 7-9 noiembrie 2013

Astazi, 7 noiembrie 2013, vremea se raceste accentuat si in jumatatea de sud-est a tarii. Valorile termice de la amiaza se vor incadra intre 9-10 grade in Maramures si in nordul si estul Transilvaniei si 19-20 de grade in sudul Olteniei.

Cerul va fi variabil, cu unele innorari si pe arii restranse ploi slabe in nord si nord-vest, iar in nordul Carpatilor Orientali, precipitatiile vor fi predoinant sub forma de ninsoare. Ploi slabe mai sunt posibile dimineata si pe litoral. Vantul va continua sa aiba intensificari, mai ales pe creste.

Vremea se raceste accentuat si in capitala dar chiar si asa valorile termice vor fi peste mediile climtologice specifice perioadei. Soarele de peste zi urca mercurul din termometre pana la 16-17 grade celsius.

Maine se apropie weekendul, iar vremea ne rasfata in continuare. Pentru vineri meteorologii anunta vreme frumoasa si in incalzire. Astfel la amiaza termometrele vor arata intre 14 grade la Miercurea Ciuc si 21 de grade la Drobeta Turnu Severin, Alexandria si Giurgiu – valori cu aproximativ 8 grade peste mediile specifice acestei perioade. Unele innorari vor fi in parte de nord-vest a tarii, unde ar putea sa cada cativa stropi de ploaie.

In capitala va fi o zi frumoasa si in incalzire. Maxima termica va fi de 19-20 de grade.

O zi la fel de frumoasa va fi si sambata. Mult soare in toate regiunile tarii si putina ceata in zori la campie, pe vai si in ariile depresionare. Sub aspect termic, in continuare o vreme mult mai calda decat ar fi normal la inceput de noiembrie – maxime intre 15 si 22 de grade.

Vreme mult mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data si in Bucuresti. Soarele imbie atmosfera de toamna tarzie, iar singurul fenomen care ar putea sa apara este ceata matinala. Temperatura maxima va creste de la 5-7 grade dimineata, pana spre o maxima in jur de 19 grade.

7 noiembrie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.