Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru 6-7 noiembrie 2013

Prognoza meteo pentru 6-7 noiembrie 2013

Miercuri si joi temperaturile vor scadea accentuat in majoritatea regiunilor si va ploua pe arii extinse. Temperatura se va mentine mai calda decat in mod obisnuit in Muntenia, Dobrogea si Moldova. La munte, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare.

Vremea in tara - miercuri

In majoritatea regiunilor valorile termice vor marca o scadere accentuata, apropiindu-se de cele normale pentru aceasta data, exceptand Muntenia, Dobrogea si cea mai mare parte a Moldovei, unde vremea se va mentine mult mai calda decat in mod obisnuit. Temporar innorarile vor fi accentuate si va ploua, ziua, indeosebi in sud-vestul, centrul si nordul tarii, iar spre seara si noaptea, cu precadere in est, sud-est si in zona montana. Cantitatile de apa vor depasi local 15...20 l/mp si izolat 30...35 l/mp. Ploile vor fi si sub forma de averse si se vor semnala descarcari electrice. La munte, dar mai ales in Carpatii Meridionali si Orientali, indeosebi dupa-amiaza si noaptea, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare, iar vantul va sufla tare pe creste. Intensificari ale vantului se vor semnala si in celelate zone, cu viteze ce vor depasi 55...60 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse de la 9 grade in estul Transilvaniei pana la 24 de grade in Baragan, iar cele minime intre 0 si 11 grade.

Vremea in tara - joi

Valorile termice vor marca o scadere accentuata si in jumatatea de sud-est a teritoriului, astfel ca la nivelul intregii tari acestea se vor incadra in limite normale pentru aceasta data. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 grade in Maramures si in estul Transilvaniei si 19 grade in extremitatea de sud-vest. Cerul va fi variabil, cu innorari si pe arii restranse ploi slabe, mai ales ziua, in nord si nord-vest, iar dimineata izolat si in centru. La munte, indeosebi in nordul Carpatilor Orientali, vor predomina precipitatiile sub forma de ninsoare, iar vantul va continua sa prezinte intensificari, mai ales pe crestele inalte, unde va sufla tare. Noaptea, vantul va slabi treptat in intensitate. Temperaturile minime se vor situa intre -1 si 10 grade. In a doua parte a intervalului, izolat in zonele joase se va semnala ceata.

Vremea in Bucuresti
 
Vremea se va mentine mult mai calda decat in mod normal. Cerul va fi variabil in prima parte a zilei si in ultimele ore ale intervalului, iar in restul timpului nebulozitatea va fi accentuata si temporar va ploua, spre seara si in prima parte a noptii Vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare. Temperatura maxima va fi in jur de 23 de grade, iar cea minima de 7...9 grade.
6 noiembrie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.