Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru o perioada 4-5 noiembrie 2013

Prognoza meteo pentru o perioada 4-5 noiembrie 2013

Luna noiembrie a inceput cu vreme frumoasa, cu temperaturi mai mari decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada.

Luni, vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. In vestul, nordul si centrul tarii cerul va fi temporar noros si, indeosebi seara si noaptea, pe arii restranse va mai ploua slab. In restul teritoriului cerul va fi variabil, potrivit prognozei citate de Mediafax. 

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte si, temporar, in regiunile vestice, nord-vestice, iar noaptea si in sud-estul extrem. Temperaturile maxime, mai scazute decat in ziua precedenta in vest, nord si centru, vor fi cuprinse intre 14 grade in Maramures si 22...23 de grade in sud. Temperaturile minime se vor incadra, in general, intre 5 si 15 grade. Dimineata si noaptea, vor fi conditii de ceata in sudul si sud-estul tarii.

Bucuresti

Vremea va fi mult mai calda decat ar fi normal pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 22...23 de grade, iar cea minima de 9..10 grade. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata. 

Marti
 
Vremea va ramane mult mai calda decat in mod normal in prima decada a lunii noiembrie in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16...17 grade in depresiuni si pe litoral si 24 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre 7 si 14 grade. 

In cursul zilei, cerul va avea unele innorari in vestul si nord-vestul tarii, unde trecator va ploua slab si va fi variabil in restul teritoriului. Spre seara si noaptea innorarile se vor accentua in majoritatea regiunilor si ploile vor cuprinde intreaga jumatate de nord-vest a tarii, iar in Maramures si, izolat, in zona de munte, cantitatile de apa vor fi mai insemnate. In celelalte regiuni ploile, in general slabe cantitativ, se vor semnala pe arii restranse, spre sfarsitul intervalului. 

Vantul va avea intensificari in Banat, Crisana, Maramures, Dobrogea si, trecator si izolat, in Transilvania si Moldova, iar pe crestele montane inalte va sufla tare. Dimineata, izolat, in regiunile extracarpatice, vor fi conditii de ceata.
4 noiembrie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.