Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru 27 octombrie 2013

Prognoza meteo pentru 27 octombrie 2013

Duminica, 27 octombrie 2013, vremea va fi in general frumoasa si mai calda decat in mod normal in ultima decada a lunii octombrie. Dimineata am inceput-o cu ceata, local in sudul si estul tarii, si doar izolat in rest. In restul zilei cerul va fi variabil, dar cu innorari noaptea in nordul tarii, unde sunt posibile ploi slabe si tot noaptea, vantul se inteteste pe crestele montane cele mai inalte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 15 si 24 de grade.

Vremea in Bucuresti

In capitala urmeaza inca o zi calda de octombrie. De dimineata in special in aria preorasneasca va fi ceata, apoi soarele nu intarzie sa se arate pe cer. Prin urmare temperatura va creste de la 6...8 grade, pana spre o maxima in jurul valorii de 21 de grade. Vantul nu prea se simte asa ca va fi o zi de duminica excelenta pentru a o petrece in aer liber.

Vremea la munte

O zi frumoasa si calda si la inaltime. Turistii aflati in statiunile montane sau pe carari de munte se vor bucura si astazi de mult soare, vant linistit si nori doar de decor. Pe vai si in depresiuni, dimineata vor fi conditii de ceata. Dupa lasarea serii, vantul se inteteste pe creste, iar in nordul Carpatilor Orientali cerul se innoreaza temporar si cu totul izolat va ploua slab. Vor fi 13 grade pe Ceahlau Toaca, 15 la Semenic, 18 la Sinaia si 19 grade la Paltinis si Predeal.

Vremea pe regiuni

Regiunile din interiorul arcului carpatic, vor beneficia si duminica de o zi insorita si calda pentru aceasta perioada. Ceata prezenta acum dimineata pe vaile din Transilvania, nu ramane prea multa vreme, asa ca temperatura urca si astazi pana la 24 de grade la Resita, 22 de grade la Oradea, 20 de grade la Cluj Napoca, 21 de grade la Sibiu si 19 grade la Brasov.

In sud, ziua incepe cu norii stratiformi si ceata, la nivel local in ariile joase de relief. Dar asa cum se intampla toamna, dupa o dimineata cu ceata, urmeaza o dupa-amiaza calda si frumoasa. Prin urmare maximele termice de astazi vor fi de 19…22 de grade.

Vreme frumoasa si calda si in Dobrogea. Cerul va fi mai mult senin, vantul va sufla in general slab, iar la amiaza se vor inregistra 20 de grade la Tulcea, in vreme ce la Constanta datorita apropierii marii temperatura nu va trece de 17 grade. Şi in aceasta parte a tarii acum dimineata sunt conditii de ceata.

In Moldova, soarele este indraznet si astazi – in consecinta ceata si norii se restrang ca arie, iar pana la amiaza va fi senin in aproape toata regiunea. Noaptea cerul se innoreaza in nordul regiunii, dar putin probabil sa si ploua. Temperatura aerului creste mai mult decat ieri, astfel la amiaza se aduna in termometre 20 de grade in Galati, 21 de grade in Bacau si 22 de grade la Piatra Neamt, Suceava si Iasi.

27 octombrie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.