Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 23 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru perioada 14-15 octombrie 2013

Prognoza meteo pentru perioada 14-15 octombrie 2013

La inceput de saptamana vremea va fi normala pentru aceasta perioada a anului.
 
Luni regimul termic va fi apropiat de cel mediu specific datei din calendar, usor peste in regiunile intracarpatice. Astfel maximele termice vor fi cuprinse intre 15 si 23 de grade, cu cele mai scazute valori pe litoral si in delta. Cerul va fi temporar noros si local va ploua slab in vest, nord-vest si la munte, iar in zonele joase de relief din sud si est, pe arii restranse va mai fi ceata si posibil burnita.

In capitala sunt conditii de ceata dimineata, apoi cerul va fi temporar noros, deci vedem putin si soarele. Vantul abia se simite, iar temperatura maxima va fi de 20 de grade, normala pentru aceasta data.

Marti presiunea atmosferica este in scadere, ceea ce insemna ca ploile se inmultesc. Vor fi ploi sub forma de aversa in jumatatea vestica, iar spre seara si noaptea pe arii mai restranse si in rest. In regiunile extracarpatice dimineata vor mai fi conditii de ceata, iar vantul va prinde putere pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15...16 grade in Delta Dunarii si in nordul Moldovei si 23 de grade in Lunca Dunarii.

In Bucuresti, nori multi si ploaie mai ales dupa-amiaza si seara. Vantul va sufla in general slab, iar temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 19 grade. 

14 octombrie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.