Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru weekend-ul 11-13 octombrie 2013

Prognoza meteo pentru weekend-ul 11-13 octombrie 2013

In acest sfarsit de saptamana vremea se va incalzi in majoritatea regiunilor, iar temperaturile vor fi peste media acestei perioade. Se vor inregistra temperaturi maxime de 26 de grade Celsius in Banat si Crisana, potrivit prognozei meteo oferite de ANM. Temperatura minima va fi de 6 grade Celsius, in depresiuni.

In tara (vineri)
 
Vremea va deveni mai calda decat in mod obisnuit in a doua decada a lunii octombrie in cea mai mare parte a tarii, exceptand nord-estul unde valorile termice vor fi apropiate de cele normale ale perioadei. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si in zona montana inalta. Temperaturile maxime se vor incadra intre 15...16 grade in nordul Moldovei si 25...26 de grade in Banat si Crisana, iar cele minime intre 7 si 15 grade, mai scazute in depresiunile intramontane, pana la 2...3 grade. Dimineata si noaptea, local in estul si in sudul teritoriului si pe arii restranse in rest, se va semnala ceata asociata izolat cu burnita.

In tara (sambata)
 
Vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit in aceasta perioada din an in regiunile intracarpatice, iar in restul teritoriului vor fi valori termice in jurul celor specifice datei. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare; in vestul teritoriului pe arii restranse va ploua slab, mai ales in a doua parte a intervalului, iar in regiunile extracarpatice, in special dimineata si noaptea, local se va semnala ceata, asociata izolat cu burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 26 de grade, iar cele minime, in general, intre 6 si 16 grade.

La Bucuresti
 
Vremea va fi usor mai calda decat ar fi normal la aceasta data, cu o maxima termica de 22...23 de grade si o minima de 10...12 grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Dimineata si noaptea se va semnala ceata, in special in zona preoraseneasca.

La munte (vineri)
 
Valorile termice vor creste usor, astfel incat vremea va fi usor mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla slab pana la moderat cu unele intensificari pe creste. Mai ales dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni se va forma ceata izolat asociata cu burnita.

La munte (sambata)
 
Vremea se va mentine usor mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi temporar noros si izolat se vor semnala ploi slabe sau burnite. Vantul va sufla slab pana la moderat. Pe vai si in depresiuni, mai ales dimineata si noaptea, se va forma ceata.

La munte (duminica): Cerul va fi temporar noros si  va ploua slab in Carpatii Occidentali, iar in partea a doua a intervalului si in vestul Carpatilor Meridionali. In masivele din sudul si estul tarii, mai ales dimineata, se va forma ceata asociata pe arii restranse cu burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat. Valorile termice nu vor avea variatii semnificative fata de intervalul anterior.
10 octombrie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.