Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru perioada 8-9 octombrie 2013

Prognoza meteo pentru perioada 8-9 octombrie 2013

Pe 8 si pe 9 octombrie vremea va fi in general frumoasa, iar temperaturile vor creste usor in majoritatea regiunilor, apropiindu-se de valorile normale pentru aceasta perioada a anului. Temperatura maxima va ajunge la 22 de grade Celsius, iar cea minima va fi de -3 grade, in depresiuni, potrivit ANM.

In tara (marti)
 
Vremea va fi in general frumoasa, iar valorile termice vor continua sa creasca usor, astfel incat se vor situa in jurul celor caracteristice acestei date. Cerul va fi variabil, cu unele innorari spre sfarsitul intervalului in vest si sud-vest, unde vor fi conditii de ploaie slaba. Dimineata si noaptea, local in regiunile extracarpatice si pe arii restranse in centru va fi ceata, posibil asociata trecator cu burnita. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate in sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 22 de grade, usor mai scazute pe litoral, iar cele minime intre -3 grade in depresiuni, unde se va produce bruma si 11 grade in Dealurile de Vest.

In tara (miercuri)
 
Cerul va fi temporar noros si va ploua slab local in vestul si sud-vestul tarii, iar in a doua parte a intervalului si in sud si pe arii restranse in rest. Mai ales dimineata si noaptea in regiunile extracarpatice va fi ceata, posibil asociata izolat cu burnita. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 19 grade, iar cele minime intre 2 si 12 grade, usor mai coborate in depresiuni.

La Bucuresti
 
Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, iar dimineata si noaptea se va semnala ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 18 grade, iar cea minima va fi de 4...6 grade. 
8 octombrie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.