Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru perioada 7-8 octombrie 2013

Prognoza meteo pentru perioada 7-8 octombrie 2013

Avertizarea meteorologilor de racire brusca de saptamana trecuta a expirat, iar vremea da semne de usoara incalzire.

Luni, vremea va fi in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor in aproape toata tara. Cerul va fi variabil in estul tarii si la munte si mai mult senin in rest, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

Dimineata, dar mai ales in cursul noptii, in zonele joase pe arii restranse va fi ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 12 grade pe litoral si in delta si 20...21 de grade in regiunile vestice, iar cele minime intre -1 si 10 grade, mai scazute in estul Transilvaniei pana la -5 grade. Izolat se va produce bruma in Podisul Transilvaniei si in subcarpati.

La Bucuresti

Vremea va fi frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi de 17...18 grade, iar cea minima de 3...5 grade, mai scazuta in cartierele periferice. Noaptea se va semnala ceata.

Marti

Vremea se va mentine in general frumoasa si va deveni normala din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, cu unele innorari spre sfarsitul intervalului in regiunile vestice si sud-vestice, unde vor fi conditii de ploaie slaba. Dimineata si noaptea, local in regiunile extracarpatice si pe arii restranse in rest va fi ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate in sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 22 de grade, usor mai scazute pe litoral, iar cele minime intre -3 grade in depresiuni, unde se va produce bruma si 11 grade in Dealurile de Vest.

7 octombrie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.