Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru perioada 4-7 octombrie 2013

Prognoza meteo pentru perioada 4-7 octombrie 2013

Desi este abia inceputul lunii octombrie, centrul tarii a fost cuprins de iarna. Iata prognoza meteo pentru perioada 4-7 octombrie 2013.
 
Vineri

Vremea se va mentine deosebit de rece pentru prima decada a lunii octombrie. Cerul va fi variabil la senin, cu innorari temporare si izolat ploi slabe in estul si in sud-estul tãrii. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in Moldova, Dobrogea, Baragan si la munte.

Temperaturile maxime vor fi de la 4...5 grade in estul Transilvaniei pana la 14 grade in vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse intre -4 si 5 grade, mai scazute in depresiuni, pana in jurul valorii de -6 grade. Se va produce bruma in nord-vest si centru si pe arii mai restranse in rest, iar in jumatatea de vest, in special noaptea, local va fi ceata.

Sambata

Valorile termice vor creste usor in toata tara, dar vremea inca se va mentine mult mai rece decat in mod obisnuit. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari in regiunile estice, unde si vantul va sufla moderat, cu unele intensificari.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 7...8 grade in depresiuni si 15...16 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime intre -3 si 7 grade, mai scazute in estul Transilvaniei, pana la -6 grade. Local in Transilvania si izolat in celelalte regiuni se va produce bruma; se va semnala ceata local in vest si sud-vest si pe arii restranse in rest, mai ales dimineata si noaptea.

Duminica

Valorile termice vor continua sa creasca usor in toata tara. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile estice. Vantul va sufla slab si moderat.

Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 10 si 16 grade, iar cele minime intre 0 si 8 grade, mai scazute in estul Transilvaniei pana la -4 grade, dar si mai ridicate in Dealurile de Vest. Izolat se va produce bruma, in special in Transilvania, iar in zonele joase pe arii restranse va fi ceata, mai ales dimineata si noaptea.

Luni 

Vremea va continua sa se incalzeasca usor in aproape toata tara. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla slab si moderat.
 
Temperaturile maxime se vor incadra in marea lor majoritate intre 12 si 19 grade, iar cele minime intre 0 si 10 grade, mai scazute in estul Transilvaniei pana la -3 grade. Dimineata, in zonele joase, local, va fi ceata.
4 octombrie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.