Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 18 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Schimbari neobisnuite de temperatura pentru urmatoarea perioada

Schimbari neobisnuite de temperatura pentru urmatoarea perioada

Adminsitratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri dimineata o avertizare meteorologica de frig, vant puternic si bruma pentru perioada 2-5 octombrie 2013, anuntand ca in acest interval de timp va fi neobisnuit de frig pentru aceasta perioada a anului, cu temperaturi minime de pana la minus 6 grade Celsius in depresiuni si la munte, temperatura urmand sa creasca de luni, pana la 20 de grade Celsius.
 
- Incepand de luni, 7 octombrie, temperatura se va mentine calda pentru cel putin 10 zile.
 
- Miercuri, 2 octombrie, vor fi cumulate cantitati de apa de maximum 10 litri/metru patrat in Muntii Banatului si Muntii Meridionali, iar joi, 3 octombrie, acumularile de apa nu vor depasi 5 litri/metru patrat.
 
- La munte, precipitatiile vor fi sub forma de ninsoare.
 
- ANM mai avertizeaza ca vremea se va mentine deosebit de rece in regiunile extracarpatice si cele centrale, unde frecvent temperaturile in timpul zilei se vor situa cu aproximativ 10 grade sub valorile medii multianuale ale acestei perioade a anului.
2 octombrie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.