Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ninsori slabe in acest weekend

Ninsori slabe in acest weekend

Ninsori slabe in acest weekend

Sfarsitul saptamanii aduce o racire continua a vremii. Potrivit meteorologilor de la Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), motivul schimbarii vremii il reprezinta o masa de aer polar care strabate Europa.

Incepand de sambata se vor inregistra temperaturi specifice iernii, cu minime intre -10 si 0 grade Celsius si maxime intre -4 si 6 grade Celsius. In timpul zilei va ninge slab in vest, centru si nord, iar noaptea in jumatatea de est a tarii.
Duminica se vor inregistra fulguieli slabe in nordul, centrul si estul tarii. Temperaturile minime se incadreaza intre -8 si 2 grade Celsius, iar cele maxime intre -4 si 4 grade Celsius.

Sursa: Agentia Nationala de Meteorologie, 26 ianuarie 2007

26 ianuarie 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.