Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 4 august 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru perioada 1-2 octombrie 2013

Prognoza meteo pentru perioada 1-2 octombrie 2013

Vremea va fi deosebit de rece pentru aceasta perioada si va ploua in majoritatea regiunilor. Canitati de apa mai ridicate vor cadea in jumatatea de sud a tarii. In zona inalta de munte, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita sau ninsoare. Vremea in Bucuresti va fi mai rece decat in mod obisnuit, potrivit prognozei ANM.

In tara( marti)
 
Vremea va fi deosebit de rece pentru aceasta data. Cerul va fi noros si va continua sa ploua in jumatatea sudica a tarii, unde cantitatile de apa vor depasi 25-30 l/mp, iar in Dobrogea, in sudul si estul Munteniei izolat 60-70 l/mp. In restul teritoriului ploile se vor semnala pe arii mai restranse. In zona inalta de munte, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita sau ninsoare. Vantul va prezenta intensificari in regiunile sud-estice, cu viteze ce vor depasi la rafala 50-60 km/h si izolat 70-80 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 16 grade, iar cele minime intre 2 si 9 grade.

In tara (miercuri)
 
Vremea se va ameliora treptat sub aspectul precipitatiilor, dar va ramane deosebit de rece pentru aceasta perioada a anului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 6 si 14 grade, iar cele minime intre -1 si 7 grade, mai scazute in depresiuni, spre -4 grade. Cerul va fi temporar noros si, indeosebi in prima parte a intervalului, va mai ploua local in Dobrogea, Oltenia si Muntenia si pe arii restranse in rest. In zonele montane precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va continua sa prezinte intensificari in sud-estul tarii. Spre dimineata, in regiunile intracarpatice, local se va produce bruma si izolat va fi ceata.

La Bucuresti
 
Vremea va fi inchisa si mult mai rece decat in mod obisnuit in prima zi a lunii octombrie. Va continua sa ploua si se vor cumula cantitati de apa insemnate. Vantul va avea intensificari temporare, cu viteze mai mari in prima parte a zilei, cand rafalele vor depasi 70 km/h. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 9 grade, iar cea minima va fi de 5-6 grade.
1 octombrie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.