Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru vineri, 27 septembrie 2013

Prognoza meteo pentru vineri, 27 septembrie 2013

Vineri, 27 septembrie 2013, valorile termice vor scadea accentuat in majoritatea regiunilor, vremea devenind rece pentru aceasta perioada in nord, in nord-est si in centru. Temperaturile maxime vor fi de la 12...14 grade in Maramures, in estul Transilvaniei si in nordul Moldovei pana la 24...25 de grade in sudul Olteniei si in sud-vestul Munteniei.

Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in sudul extrem si in sud-vest, unde izolat va ploua slab. Vantul va avea intensificari in zona montana inalta, iar in regiunile extracarpatice va sufla moderat, cu intensificari locale, temporare. Temperaturile minime se vor incadra intre 2 si 12 grade, mai coborate, spre -2 grade, in zonele depresionare, unde se va produce bruma. Izolat se va semnala ceata.

In Bucuresti

Vineri, vremea va deveni racoroasa, astfel ca maxima termica va fi de 19...20 de grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general moderat. Temperatura minima va fi de 9...10 grade.

La munte

Cerul va fi variabil, vineri, cu innorari temporare in zona Carpatilor Meridionali, unde doar izolat si trecator va ploua slab. Vantul va prezenta intensificari pe crestele inalte. Temperatura aerului va marca o scadere accentuata, caracterizand o vreme rece pentru aceasta data din an.
26 septembrie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.