Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru perioada 23-24 septembrie 2013

Prognoza meteo pentru perioada 23-24 septembrie 2013

Pentru inceputul de saptamana meteorologii anunta vreme mai rece decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada a anului.

Luni, in nordul, nord-vestul si centrul tarii vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data, cerul va fi mai mult noros si local, dupa orele amiezei, va ploua slab. In restul teritoriului valorile termice vor fi in general apropiate de cele normale in ultima decada a lunii septembrie, innorarile vor fi temporare, iar ploile vor fi posibile izolat, seara si noaptea, informeaza Mediafax.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale, cu viteze mai mari in nordul Moldovei si sudul Olteniei. In zona montana precipitatiile vor fi pe arii extinse, izolat cumuland 10...15 l/mp, vantul va sufla tare, cu peste 80 km/h pe creste, unde, mai ales noaptea, vor fi si lapovita sau ninsoare. 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13...15 grade in Maramures, estul Transilvaniei si nordul Moldovei si 24 de grade in sudul Munteniei si al Olteniei, iar cele minime intre 7 si 14 grade.

La Bucuresti, regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele obisnuite ale perioadei, cu o maxima in jurul valorii de 23 de grade si o minima de 10...11 grade. Cerul va fi partial noros, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari ziua.

Marti, in vestul, nordul si centrul tarii va fi o vreme racoroasa, vor fi innorari temporare si local va ploua slab. In restul teritoriului valorile termice vor fi in jurul celor inregistrate in mod obisnuit in aceasta perioada a anului, cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare, iar ploile vor fi posibile izolat, cu precadere in Dobrogea. 

Vantul va fi slab si moderat, cu intensificari locale, in special in Moldova si in sudul Olteniei, iar pe crestele montane va continua sa sufle tare. Temperaturi maxime se vor incadra intre 14 si 25 de grade, iar cele minime intre 4 si 13 grade.
23 septembrie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.