Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru weekend-ul 20-22 septembrie 2013

Prognoza meteo pentru weekend-ul 20-22 septembrie 2013

In sfarsitul de saptamana 20-22 septembrie 2013 vremea va fi vineri racoroasa si instabila in majoritatea regiunilor. Sambata temperaturile vor creste usor, dar va fi frig dimineata si seara. Temperatura maxima in aceasta perioada va fi de 23 de grade Celsius, iar cea minima de 5 grade, potrivit ANM.

In tara (vineri): Vremea va fi racoroasa in toata tara. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in nordul, nord-vestul si centrul teritoriului, unde pe arii restranse va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, local in Oltenia si Moldova si izolat in restul teritoriului, mai ales in timpul zilei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 23 de grade, iar cele minime intre 3 si 13 grade, mai coborate in depresiunile Carpatilor Orientali, pana la 0 grade. Spre dimineata, cu totul izolat vor fi conditii de ceata.

In tara (sambata): Desi valorile termice vor creste usor in cea mai mare parte a tarii, vremea va fi racoroasa mai ales dimineata si noaptea. Temperaturile maxime se vor incadra intre 14 si 24 de grade, iar cele minime intre 5 si 14 grade, usor mai coborate in depresiuni. In regiunile intracarpatice si la munte, cerul va prezenta innorari temporare si pe arii restranse va ploua slab. In zona montana, la altitudini de peste 1800 m, vor fi posibile si precipitatii mixte. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala izolat. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale, in special la munte.

La Bucuresti: Vremea va fi racoroasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 20...21 de grade, iar cea minima de 9...10 grade, usor mai coborata in zona preoraseneasca, spre 6...7 grade.

La munte (vineri): Vremea va fi racoroasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, cand pe arii restranse va ploua slab. Vantul va sufla moderat cu intensificari. Temperatura aerului va avea valori mai coborate decat cele din intervalul anterior.

La munte (sambata): Desi valorile termice vor creste usor, vremea va racoroasa mai ales dimineata si noaptea. Cerul va prezenta innorari temporare si pe arii restranse va ploua slab. La altitudini de peste 1.800 m, sunt posibile si precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale.

La munte (duminica): Valorile termice se vor fi usor mai scazute decat cele normale ale perioadei. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si ploi slabe, izolate. In zona inalta, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari.
20 septembrie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.