Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 5 decembrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru perioada 19-20 septembrie 2013

Prognoza meteo pentru perioada 19-20 septembrie 2013

Vremea va fi rece in perioada 19-20 septembrie si va ploua pe arii extinse. Cerul va fi variabil, iar vantul prezenta intensificari locale la munte si izolate in restul teritoriului, mai ales in timpul zilei, potrivit ANM. Tmperatura maxima va ajunge la 26 de grade Celsius in sud, iar cea minima va fi de 3 grade, noaptea in depresiuni.

In tara (joi): Vremea va fi rece pentru aceasta data in vestul, centrul si nordul tarii, unde cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua. Izolat, cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp. In restul teritoriului, valorile termice vor fi apropiate de normele climatologice, iar cerul va fi variabil, cu innorari si pe arii restrânse averse, cu precadere seara si in prima parte a noptii. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, unde, la peste 1800 m altitudine, vor fi posibile precipitatii mixte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 grade in estul Transilvaniei si 26 de grade in sudul extrem al teritoriului, iar cele minime se vor incadra intre 3 si 14 grade. Spre dimineata, cu totul izolat vor fi conditii de ceata.

In tara (vineri): Desi valorile termice diurne vor creste usor in regiunile intracarpatice, vremea va fi racoroasa in toata tara. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in vestul, nordul si centrul teritoriului, unde pe arii restrânse va ploua slab, cu precadere in prima jumatate a intervalului. Vantul va prezenta intensificari locale la munte si izolate in restul teritoriului, mai ales in timpul zilei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 23 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 3 si 13 grade, mai coborâte in depresiunile Carpatilor Orientali spre 0 grade. Spre dimineata, cu totul izolat vor fi conditii de ceata.

In Bucuresti: Vremea va fi apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, cu innorari spre seara si in prima parte a noptii, când trecator va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 22...23 de grade, iar cea minima de 8...10 grade.
19 septembrie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.