Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru 11 si 12 septembrie 2013

Prognoza meteo pentru 11 si 12 septembrie 2013

Inainte de mijlocul lunii septembrie vremea va fi in general instabila, cu cer innorat in majoritatea regiunilor. Miercuri va ploua in nordul, vestul si centrul tarii, iar joi va ploua in majoritatea regiunilor, potrivit prognozei ANM. Local se vor semnala descarcari electrice si grindina. Local, in sudul Olteniei, temperaturile maxime vor atinge pragul de 30 de grade Celsius. 

In tara (miercuri): Vremea  va fi in general instabila. Cerul va prezenta innorari in cea mai mare parte a tarii. Temporar va ploua in vestul, nordul, centrul tarii, la munte si local in rest. Vor fi mai ales averse insotite de descarcari electrice, iar izolat, cu precadere in zonele montane, cantitatile de apa vor depasi 25 l/mp. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Dobrogea si in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 de grade in depresiuni si 30 de grade in sudul Olteniei, iar cele minime se vor situa intre 10 si 19 grade.

In tara (joi): Vremea  va fi instabila. Cerul va avea innorari si in toate regiunile vor fi ploi, mai ales averse, insotite de descarcari electrice si de unele intensificari ale vantului. Izolat se va semnala grindina, iar cantitatile de apa vor fi mai insemnate, in special in jumatatea de vest a tarii si in zona de munte. Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele normale pentru aceasta data indeosebi in sudul tarii, astfel incat maximele se vor situa, in general, intre 22 si 29 de grade, iar cele minime intre 11 si 19 grade.

Bucuresti: Cerul va fi variabil, cu innorari mai ales in cursul zilei si la inceputul noptii, cand vor fi ploi de scurta durata si posibil descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 24...25 de grade, iar cea minima de 14...16 grade.
11 septembrie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.