Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru weekend-ul 7-8 septembrie 2013

Prognoza meteo pentru weekend-ul 7-8 septembrie 2013

In tara, sambata, vremea va fi predominant frumoasa, iar valorile termice vor continua sa caracterizeze o vreme racoroasa dimineata si noaptea in majoritatea zonelor.

Vor fi unele innorari in regiunile estice si in zona Carpatilor Orientali, unde doar izolat vor fi posibile ploi slabe, dar in cea mai mare parte a tarii cerul va fi mai mult senin.
 
Vantul va sufla slab si moderat, local cu intensificari in cursul zilei in Moldova, Dobrogea si pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi de la 19...20 de grade in nordul Moldovei si estul Transilvaniei, pana la 27...28 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime intre 7 si 17 grade, mai coborate in depresiuni, pana la 2 grade.
 
Izolat vor fi conditii de ceata in vestul si centrul teritoriului.
 
In Bucuresti vremea va fi frumoasa, dar se va mentine racoroasa in orele diminetii. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 26 de grade, iar cea minima va fi de 13...14 grade, mai coborata in zona preoraseneasca.
 
Duminica vremea se va incalzi usor in majoritatea regiunilor, astfel incat valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta data.
 
Temperaturile maxime se vor situa intre 20 si 29 de grade, iar cele minime intre 7 si 16 grade, mai coborate in depresiuni, spre 2 grade. Cerul va fi variabil in estul, sud-estul tarii si la munte, zone in care izolat vor fi conditii sa ploua slab si mai mult senin in rest. Vantul va sufla slab si moderat. Izolat vor fi conditii de ceata.
6 septembrie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.