Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru perioada 2-15 septembrie pentru toate regiunile tarii

Prognoza meteo pentru perioada 2-15 septembrie pentru toate regiunile tarii

Prognoza meteorologica pentru perioada 2-15 septembrie a fost realizata de Administratia Nationala de Meteorologie utlizand produsele numerice ale Centrului European pentru Prognoze pe Medie Durata de la Reading Anglia

Banat
 
In prima saptamana regimul termic diurn va marca o crestere usoara si treptata, de la  valori medii de 21 de grade, in prima zi, pana la 26 de grade, pe 6 si 7 septembrie. A doua  saptamana va fi caracterizata de temperaturi maxime constante, in jurul a 26 de grade Celsius. Minimele termice vor fi cuprinse in medie intre 10 si 13 grade, iar in ultimele nopti se vor apropia de 14 grade. Averse slabe se vor semnala in zilele de 3 si 10 septembrie, iar in rest probabilitatea de ploaie va fi extrem de redusa.

Crisana

Vremea se va incalzi usor si treptat in prima saptamana, de la valori medii diurne de 20 de grade in 2 si 3 septembrie, pana la valori de 24...25 de grade, in 7 si 8 septembrie. A doua saptamana va fi caracterizata de un regim termic constant al temperaturilor, in jurul a 25 de grade Celsius. Minimele termice vor fi cuprinse in medie intre 9 si 12 grade, pe parcursul intregului interval. Averse slabe vor aparea in zilele de 3 si 10 septembrie, dupa care probabilitatea de ploaie 
va fi redusa.

Transilvania

In primele zile temperaturile maxime vor fi, in medie, de 19...20 de grade, dupa care vor creste usor si vor ajunge la medii de 23 de grade, pe 7 si 8 septembrie. Valorile diurne vor fi constante in a doua saptamana, in continuare in jurul a 23 de grade Celsius. Minimele termice se vor situa, pana in data de 10 septembrie, la medii in jur de 8 grade, apoi vor creste usor pana la 10 grade. Averse slabe se vor semnala in zilele de 2 si 3 septembrie, urmand ca in perioada 10 – 15 septembrie probabilitatea de ploaie sa fie extrem de redusa.

Maramures

Vremea se va incalzi usor si treptat in prima saptamana, de la valori medii diurne de 18 grade in 2 si 3 septembrie, pana la valori de 24 de grade, in 7 si 8 septembrie. A doua saptamana va fi caracterizata de un regim termic constant al temperaturilor, in jurul a 24 de grade Celsius. Temperaturile minime se vor situa in medie intre 8 si 12 grade, in tot intervalul. Averse slabe vor aparea in zilele de 3 si 10 septembrie, dupa care probabilitatea de ploaie va fi redusa. 

Moldova

Maximele termice se vor mentine la valori medii in jur de 20 de grade pana in data de 7 septembrie, dupa care vor creste usor si se vor situa intre 22 si 24 de grade Celsius panala sfarsitul intervalului. Temperaturile minime vor fi relativ stationare pe tot parcursul celor doua saptamani si vor fi cuprinse, in medie, intre 10 si 12 grade Celsius. Averse slabe vor aparea in zilele de 2, 3 si 10 septembrie. In restul intervalului probabilitatea pentru ploi va fi extrem de scazuta. 

Dobrogea

Temperaturile maxime vor fi in scadere de la valori medii de 28 de grade Celsius, in prima zi, spre 22 de grade in intervalul 4 - 7 septembrie. Incepand din data de 8 septembrie valorile diurne vor creste usor si se vor situa la medii in jur de 24 grade pana la sfarsitul intervalului. Minimele termice vor cobori de la valori medii de 15 grade in prima noapte pana la 13 grade in perioada 5 - 8 septembrie, dupa care vor creste si se vor apropia de o medie in jur de 15 grade Celsius. Probabilitatea de ploaie slaba va fi mai ridicata in noptile de 2 și 3 septembrie, dar si in jurul datei de 10 septembrie.

Muntenia

Temperaturile diurne vor fi in scadere de la valori medii de 27 de grade Celsius, in prima zi, spre 24 de grade in perioada 4 - 7 septembrie. Incepand din data de 8 septembrie valorile maxime vor creste usor si se vor situa la medii in jur de 26 grade, in intervalul 11 - 15 septembrie. Minimele termice vor fi in jur de 13 grade in primele trei nopti dupa care vor scadea usor spre 11 grade, pana in data de 7 septembrie. Apoi valorile nocturne vor marca o crestere pana la medii de 13 grade Celsius, spre sfarsitul intervalului. Este posibil sa ploua slab in 3 septembrie, dar si in jurul datei de 10 septembrie.

Oltenia

Maximele termice se vor situa la valori medii in jur de 24 de grade Celsius, pana in data de 6 septembrie. Incepand din 7 septembrie valorile diurne vor creste usor pana la medii in jur de 26 grade și se vor mentine astfel pana la sfarsitul intervalului. Temperaturile minime vor fi relativ stationare pe tot parcursul intervalului si vor fi cuprinse, in medie, intre 10 si 13 grade Celsius. Probabilitatea de ploaie slaba va fi mai mare in noaptea de 3 spre 4 septembrie, dar si in jurul datei de 10 septembrie. 

La munte

In primele trei zile temperaturile maxime se vor situa in medie in jurul a 12 grade Celsius, apoi vor creste usor si treptat pana la valori de 16 grade, in data de 8 septembrie. A doua saptamana va fi caracterizata de un regim termic constant al valorilor diurne in medie tot in jur de 16 de grade Celsius. Temperaturile minime vor cobori usor de la valori medii de 7 grade in prima noapte pana spre 4 grade in perioada 3 - 7 septembrie, dupa care vor creste si se vor apropia de o medie in jur de 8 grade Celsius. Averse slabe vor aparea in zilele de 2 si 3 septembrie, in timp ce in perioada 9 - 15 septembrie probabilitatea de ploaie va fi destul de redusa.

2 septembrie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.