Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea devine instabila: prognoza meteo pe doua zile

Vremea devine instabila: prognoza meteo pe doua zile

Marti, vremea va fi usor instabila in majoritatea regiunilor, iar in sud se va mentine calduroasa. Cerul va avea innorari temporare si vor cadea averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului, ziua local in nordul si centrul tarii, precum si in zona de munte si doar izolat in rest.

Astfel de fenomene se vor semnala spre seara si noaptea local in jumatatea sud-vestica a teritoriului. Vor fi conditii de grindina si izolat cantitatile de apa vor depasi 20...25 l/mp. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 grade in nordul Moldovei si 34 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor incadra intre 11 si 22 de grade.

In Bucuresti:

Marti vremea se va mentine calduroasa. Cerul va fi variabil, cu innorari noaptea, cand vor fi averse, posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 31...32 de grade, iar cea minima de 18..19 grade.

In tara:

Miercuri,  vremea va fi in general instabila. Cerul va prezenta innorari temporar accentuate si vor cadea averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat vor fi caderi de grindina si cantitati de apa insemnate. Exceptie va face extremitatea sud-estica a teritoriului unde astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restranse. Temperaturile maxime, in scadere usoara fata de ziua precedenta in regiunile sudice si sud-estice, vor fi cuprinse intre 17 grade in nordul Moldovei si 33 de grade in sudul Munteniei, iar cele minime se vor incadra intre 12 si 22 de grade.
27 august 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.