Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru perioada 26-28 august 2013

Prognoza meteo pentru perioada 26-28 august 2013

Inceputul saptamanii aduce vreme instabila in toate regiunile tarii. Ploile vor fi insotite de descarcari electrice, insa precipitatii mai insemnate cantitativ vor cadea mai ales in vestul tarii si in Moldova. Temperaturile raman ridicate in sudul tarii si in Dobrogea, insa in restul regiunilor acestea vor scadea sub 30 de grade Celsius. 

Luni, va ploua in toata tara, insa precipitatii mai insemnate cantitativ vor cadea in Banat, Crisana si Moldova. In restul regiunilor, vor cadea averse doar izolat. Maximele termice vor atinge 35 de grade Celsius in Oltenia si Muntenia, 34 in Dobrogea si 31 in Banat. In restul regiunilor, temperaturile nu vor depasi 30 de grade. Astfel, vor fi 29 de grade in Moldova, 28 in Crisana si Transilvania, iar in Maramures se vor inregistra doar 25 de grade. 

Marti, vremea se va mentine instabila. Va ploua mai ales in Crisana si Moldova si izolat in restul regiunilor. Vor fi 34 de grade in Oltenia si Muntenia, 33 in Dobrogea, 31 in Banat. In jumatatea de nord a tarii, maximele termice nu vor depasi 30 de grade nici in aceasta zi. Se vor inregistra  29 de grade in Crisana, 28 in Transilvania, 27 in Moldova, iar in Maramures vor fi doar 24 de grade Celsius. 

Miercuri, ploile pun stapanire pe tara noastra, iar temperaturile vor scadea cu cateva grade in toate regiunilor. Vor cadea averse insotite de descarcari electrice in sudul si vestul tarii, dar si in Moldova. In restul regiunilor, ploile vor cadea izolat. Vor fi 32 de grade in Muntenia, 31 in Oltenia si 30 de grade in Dobrogea. Se vor inregistra 26 de grade in Banat, Transilvania si Moldova si doar 25 de grade in Crisana si Maramures.

Munte

In zonele de munte vremea va fi instabila in toate zilele despre care vorbim

Luni mai ales dupa-amiaza si noaptea, pe arii relativ extinse vor cadea averse cu fulgere si vant mai nervos. Izolat vor fi caderi de grindina si cantitati de apa mai insemnate, cu precadere in nordul Carpatilor Orientali. Temperatura aerului va creste usor!
 
Marti cerul va prezenta innorari temporare iar aversele vor veni insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului .Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate, mai ales in Carpatii Meridionali si vor fi conditii de grindina.
 
Miercuri vor fi innorari si pe arii extinse vor cadea averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina.


Mare

Pe litoral vremea va fi in general frumoasa astazi cu cer variabil. Vor fi conditii de averse slabe iar vantul va sufla slab si moderat.

Luni vremea ramane frumoasa iar vantul nu va exagera. Marti cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla slab si moderat.
Miercuri va predomina vremea frumoasa si vor fi conditii de averse slabe. Vantul va sufla slab si moderat. Pe plaja se vor inregistra pana la 28 - 29 de grade; apa marii se va mentine calda in tot acest interval: va avea intre 24 si 26 de grade Celsius.

Cum va arata vremea in urmatoarele zile la nivelul intregii tari

Luni si marti aversele vor veni in zona de munte si in jumatatea de nord a tarii. Poate sa apara si grindina si se pot stringe cantitati mai importante de apa.

Miercuri vremea va fi in general instabila. Vor fi averse pe arii extinse in cea mai mare parte a tarii, cu exceptia regiunilor sud-estice.
 

26 august 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.