Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru weekend-ul 23-25 august 2013

Prognoza meteo pentru weekend-ul 23-25 august 2013

In weekend-ul 23-25 august 2013 vremea se mentine calduroasa in sud si sud-estul tarii. In celelalte regiuni ale Romaniei temperaturile vor fi apropiate de valoarile normale pentru aceasta perioada. Sunt posibile ploi slabe la mare si la munte. Temperaturile maxime nu vor depasi 34 de grade Celsius, potrivit ANM. 

In tara (vineri): Vremea se va mentine calduroasa in sud si sud-est, in timp ce in restul teritoriului valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru ultima decada a lunii august. Vor fi innorari temporare la munte, in sudul Transilvaniei, Oltenia, zona deluroasa a Munteniei si a Moldovei, unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. In restul teritoriului cerul va fi variabil la senin. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-est, dar trecator si asociat averselor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22...23 de grade in nordul Moldovei si in estul Transilvaniei si 34 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime in general intre 11 si 21 de grade.

In tara (sambata): Vremea se va mentine calduroasa in regiunile sudice. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare. Local in zona de munte si pe arii restranse in sudul si centrul tarii vor fi averse si descarcari electrice, in timp ce in restul teritoriului astfel de fenomene vor fi posibile izolat. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 de grade in nordul Moldovei si in estul Transilvaniei si 33 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime in general intre 12 si 20 de grade.

Bucuresti: Vremea va fi in continuare calduroasa, cu o maxima termica de 32...33 de grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de 17...19 grade.

La munte (vineri): Cerul va fi temporar noros in zona Carpatilor Orientali si Meridionali, unde local se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, in timp ce in restul zonei montane cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene isi vor face aparitia doar izolat. Temperatura aerului va marca o usoara scadere.
 
La munte (sambata):Cerul va fi temporar noros si vor fi averse si descarcari electrice local in Carpatii Orientali si Meridionali si izolat in restul zonei montane. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de ziua anterioara.

La munte (duminica): Vremea va fi usor instabila. Cerul va prezenta innorari temporare si local se semnala averse posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat.Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din ziua precedenta.

La mare (vineri): Vremea va fi predominant frumoasa si calda. Cerul va fi predominant senin, cu unele innorari in nordul zonei.  Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 29 si 31 de grade, iar cele minime intre 20 si 22 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 24 si 26 de grade.

La mare (sambata): Vremea va fi usor instabila si calda. Cerul va fi variabil, cu unele innorari noaptea. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 30 de grade, iar cele minime intre 21 si 22 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 24 si 26 de grade.

La mare (duminica): Vremea va fi usor instabila  si in racire usoara. Cerul va fi variabil, si  pe arii restranse, vor fi averse slabe insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat . Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 28  de grade, iar cele minime intre 20 si 21 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 24 si 26 de grade.
23 august 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.