Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru perioada 19-20 august 2013: un nou inceput de saptamana canicular

Prognoza meteo pentru perioada 19-20 august 2013: un nou inceput de saptamana canicular

Inceput de saptamana canicular perioada 19-25 august 2013. Astfel, luni vremea va fi calduroasa, local caniculara dupa-amiaza in zonele de campie din sudul si vestul tarii, unde pe arii restranse indicele temperatura-umezeala va atinge pragul critic de 80 al disconfortului termic.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 de grade in estul Transilvaniei si 36 de grade in Banat si Lunca Dunarii. Cerul va fi variabil la munte, unde cu totul izolat dupa-amiaza vor fi posibile ploi slabe, de scurta durata in regiunile vestice si in zona montana si mai mult senin in restul teritoriului. Vantul va sufla slab pana la moderat. 

Temperaturile minime se vor situa intre 12 si 23 de grade, mai coborate in depresiuni, spre 9 grade.

In Bucuresti, vremea se va mentine calduroasa, caniculara dupa-amiaza, cand maxima temperaturii aerului va fi de 34...35 de grade. Cerul va fi senin, iar vantul slab. Temperatura minima va fi de 17...19 grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca.

Marti, vremea se va mentine calduroasa, local caniculara in Campia de Vest si pe spatii restranse in Campia Romana, unde maximele termice vor fi de 36 de grade pornind de la 27 de grade in depresiuni. 

Pe arii restranse, indicele temperatura-umezeala va atinge si posibil depasi usor pragul critic de 80 al disconfortului termic in regiunile vestice si sud-vestice. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari dupa-amiaza si seara la munte, unde izolat vor fi ploi slabe, de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla moderat in partea de sud a tarii, cu intensificari trecatoare in Dobrogea si sudul Banatului. 

Temperaturile minime se vor situa intre 13 si 23 de grade, mai coborate in depresiuni, spre 9 grade.
19 august 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.