Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 18 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Canicula si furtuni puternice in Europa

Canicula si furtuni puternice in Europa

Canicula din ultimele zile a adus cu ea furtuni puternice in Franta, Belgia si Marea Britanie. 

Sud-estul Frantei a fost lovit miercuri de o furtuna puternica, insotita de grindina. Cele cateva minute de furtuna au facut pagube insemnate, peste 400 de case au avut acoperisul ciuruit de grindina mare cat o minge de tenis. Pe o raza de 20 de kilometri nici o masina nu a scapat fara avarii serioase. Mii de oameni au ramas fara electricitate in urma furtunii, iar traficul feroviar a fost perturbat. Meteorologii au emis alerte de furtuni in 28 de departamente.

O furtuna puternica, desprinsa parca din filmele apocaliptice, s-a napustit asupra unui oras din Belgia, aflat la granita cu Olanda. 

Meteorologii au anuntat ploi torentiale in Londra, asta dupa ce miercuri, la cativa kilometri de capitala Marii Britanii zeci de case au fost inundate, iar strazile s-au transformat in lacuri in urma unei furtuni.

8 august 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.