Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se mentine deosebit de calda

Vremea se mentine deosebit de calda

Vremea se va mentine foarte calda in majoritatea zonelor tarii si caniculara in vestul si sud-vestul tarii. Doar izolat se vor semnala ploi si descarcari electrice, potrivit ANM.

Miercuri, in tara, vremea se va mentine calduroasa in cea mai mare parte a teritoriului, caniculara in vestul si sud-vestul tarii, unde si indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati al disconfortului termic. Cerul va fi mai mult senin, cu unele innorari si izolat averse si descarcari electrice, dupa-amiaza in zona de munte. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 28 si 38 de grade, iar cele minime intre 11 grade in depresiuni si 25 de grade in Dealurile de Vest.  

Si joi vremea va fi calduroasa, caniculara in Crisana, Banat, Oltenia si local in Muntenia, Transilvania si Maramures, cu temperaturile maxime cuprinse intre 31 si 39 de grade. Indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati al disconfortului termic in vestul si sud-vestul tarii si pe arii restranse in rest. Cerul va fi mai mult senin, cu unele innorari dupa-amiaza la munte, unde vor fi conditii pentru ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile minime se vor situa, in general, intre 14 si 24 de grade.

In Bucuresti vremea se va mentine calduroasa. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 34 de grade, iar cea minima va fi de 18...20 de grade, usor mai scazuta la periferie. 
6 august 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.