Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru weekend-ul 3-4 august 2013

Prognoza meteo pentru weekend-ul 3-4 august 2013

Weekend-ul acesta vremea va fi in general frumoasa in toata tara.

Sambata vremea va fi frumoasa, dar canicula se face simtita in regiunile sud-vestice. La nivel national maximele sunt curpinse intre 25 de grade in nordul Moldovei si 37 de grade, izolat, in sudul Olteniei. Cerul va fi in general senin si doar prin est norii se aduna mai multi si nu este exclus sa cada cativa stropi de ploaie - in Moldova si in Carpatii Orientali. Vantul va sufla slab - cand si cand moderat.

In Bucuresti, o zi frumoasa de sambata, cu cer variabil si vand de la slab, la moderat. Temperatura mai creste usor. Maxima prognozata este de 32 ... 34 de grade.

Vremea se mentine in general frumoasa, dar canicula se instaleaza de-a binelea in sud-vestul tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare in estul tarii, unde izolat vor fi conditii de ploaie slaba, de scurta durata.Vantul va sufla slab, spre moderat in Campia de Vest si in regiunile estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 de grade in nordul Moldovei si 37 - in zone restranse - din sudul Olteniei si al Banatului.

In Capitala, duminica avem un soare dogoritor, aproape nici un nor si vant slab. Termometrele vor arata 18-20 de grade in zori si spre 33 dupa-amiaza.

Mare

Sambata vremea va fi foarte buna, cu soare mult in prima parte si cativa nori in a doua parte a zilei. Norii ar putea crea si conditii de averse slabe si descarcari electrice. Temperatura creste putin sambata, pana la 29 de grade. Duminica, prognoza meteo este aproape identica. Vreme frumoasa si maxime intre 27 si 29 de grade. Diminetile sunt potrivite pentru romantici: la rasaritul soarelui este destul de placut, nu e frig, sunt in jur de 21 de grade.

Munte

Sambata vremea va fi calda si frumoasa. De data aceasta conditii de ploaie vor fi in Carpatii Orientali. La fel si duminica. In restul statiunilor, cer variabil, mai mult senin si vant slab pana la moderat. Maxime in jur de 20 de grade - si doar 16 pe Ceahlau.

2 august 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.