Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 18 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea s-a racit, dar din weekend se incalzeste

Vremea s-a racit, dar din weekend se incalzeste

Codul galben de furtuna anuntat pana miercuri a facut ca temperaturile sa scada simtitor fata de inceputul saptamanii. Ploile torentiale continua si miercuri in sud, in centru si in est. In restul tarii soarele castiga lupta, iar ploile sunt mai slabe si doar dupa-amiaza. Vantul sufla in rafale in estul si sud-estul tarii.

Joi va ploua izolat, in zona de sud si sud-est a tarii, dar si la munte. Vantul este si el mai alert in est si la munte, iar maximele la inceputul lunii august nu trec de 24 de grade in Bucovina si de 34 de grade in Oltenia si Banat. In Bucuresti se anunta vreme frumoasa, cu maxime de pana la 31 de grade in termometre.

Vineri se incalzeste in regiunile sud-vestice, iar norii si descarcarile electrice persista in zona de est si cea de munte. Temperaturile se incadreaza intre 24 de grade in nordul Moldovei si 34 in sud-vestul tarii. In Bucuresti vremea va fi frumoasa, cu ploi de scurta durata in partea a doua a zilei.

Sambata vremea va fi frumoasa in tara si doar izolat apar ploi de scurta durata in zona de est, sud-est si a Carpatilor Orientali. Maximele cresc usor, pana la 25 de grade in Bucovina si de 35 de grade in sud-vestul tarii..

In celelalte zile temperaturile cresc gradual, iar valorile inregistrate vor fi mai mari decat cele specifice inceputului de august. Meteorologii mai anunta ca posibilitatea de a ploua este redusa.

31 iulie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.