Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 5 decembrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD ROSU de canicula in 8 tari din Europa

COD ROSU de canicula in 8 tari din Europa

Aerul tropical care va aduce in Romania temperaturi si de 39 de grade Celsius in aceste zile va afecta si mai rau alte tari europene.

Opt state din Europa au emis cod rosu de canicula, conform Meteoalarm.eu.

Codul rosu este ridicat in momentul in care apar fenomene meteorologice de o intensitate exceptionala cu posibile daune majore si accidente, adesea pe regiuni extinse, in multe cazuri fiind amenintate vietile oamenilor si bunurile materiale.

"Informati-va frecvent si in detaliu asupra conditiilor meteorologice asteptate si a riscurilor corespunzatoare. In toate situatiile, urmati ordinele si orice indicatie data de catre autoritatile si fiti pregatiti pentru masuri exceptionale", scrie sursa citata.

Codul rosu a fost emis in Cehia, Ungaria, Croatia, Italia, Serbia, Norgevia, Slovenia si in Muntenegru.
28 iulie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.