Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi caniculara

Vremea va fi caniculara

Miercuri, vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data, local caniculara dupa-amiaza in vestul si sud-vestul tarii, unde indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si depasi usor pragul critic de 80 al disconfortului termic, informeaza Mediafax. 

Temperaturile maxime vor avea valori de la 25 de grade in extremitatea nord-vestica a Moldovei pana la 36 grade in Banat si sudul Olteniei. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare mai ales ziua la munte, in Maramures, nordul Transilvaniei si cea mai mare parte a Moldovei, iar seara si noaptea in Oltenia, Muntenia si posibil in Dobrogea, regiuni in care local vor fi averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si conditii de grindina. Temperaturile minime se vor incadra intre 12 si 22 de grade.

La Bucuresti, vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele innorari spre seara si noaptea, cand vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima va fi in jur de 33 de grade, iar cea minima de 19...21 de grade.

Joi, valorile termice vor inregistra o scadere usoara in majoritatea regiunilor, dar vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data si va fi izolat caniculara in regiunile vestice. 

Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 34 de grade, usor mai ridicate in Banat. Cerul va fi variabil, cu unele innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, local la munte si izolat in restul teritoriului. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 13 si 23 de grade, mai scazute in depresiuni.
18 iunie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.