Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Tendintele meteo din aceasta saptamana

Tendintele meteo din aceasta saptamana

Tendintele meteo din aceasta saptamana

In aceasta saptamana, vremea va evolua de la temparaturi ridicate pana la la ploi pe arii extinse, culminand cu lapovita, ninsoare si temperaturi scazute.
Astazi si maine, vremea va fi deosebit de calda, pastrandu-si un aspect primavaratic, cu minime incadrate intre -1 si 7grade Celsius si maxime - intre 6 si 16 grade Celsius.
Incepand de miercuri va ploua semnificativ in toate regiunile, cu exceptia sud-estului tarii. In timpul noptii, in zona montana si in vestul, centrul si nordul tarii, precipitatiile vor cadea sub forma de lapovita si ninsoare.
In timpul zilei de joi, vor cadea precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare in aproape toate regiunile. Numai in zonele de sud si sud-est,  va ploua.  Aici, lapovita si nisoarea isi vor face simtite prezenta incepand de vineri.

Temperaturile vor scadea vertiginos, astfel spre sfarsitul saptamanii, vremea va avea un aspect de iarna. Astfel, pentru sfarsitul saptamanii, minimele se incadreaza intre -14 si -3 grade Celsius, iar maximele intre -3 si 3 grade Celsius.

Sursa: Evenimentul Zilei, 22 ianuarie 2007

22 ianuarie 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.