Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme ploioasa luni si marti

Vreme ploioasa luni si marti

Vremea va fi racoroasa luni si, in general, instabila. Cerul va fi mai mult noros in majoritatea regiunilor si, pe arii extinse, vor fi averse insotite de descarcari electrice. Exceptie va face sud-vestul tarii, unde innorarile vor fi temporare si ploile se vor semnala local, mai ales la deal, anunta Administratia Nationala de Meteorologie.

Izolat vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa pot depasi punctiform 15 - 20 l/mp, indeosebi la munte. Vantul va avea intensificari izolate, in special in sud-vest si la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 - 18 grade in nord-vestul si centrul tarii, precum si in zonele deluroase din restul teritoriului si 24 - 25 de grade in regiunile sudice, iar cele minime se vor situa intre 7 si 17 grade.

Marti, cerul va avea innorari accentuate si va ploua pe arii relativ extinse in nordul si centrul tarii, precum si in zona de munte. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare si aversele, in general slabe cantitativ, insotite de descarcari electrice, se vor semnala local. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul si sud-estul tarii.

Temperaturile maxime vor cuprinse intre 15 -16 grade in Crisana si Maramures si 26 de grade in Muntenia, iar cele minime se vor incadra, in general, intre 8 si 16 grade.

La Bucuresti, vremea va fi racoroasa. Cerul va fi temporar noros si, mai ales in cursul zilei, va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 23 de grade, iar cea minima va fi de 11-13 grade.
2 iunie 2013




Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.