Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ploile trec, vremea redevine frumoasa

Ploile trec, vremea redevine frumoasa

VINERI

In tara: Vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor. Cerul va fi variabil, cu innorari, averse si trecator descarcari electrice la munte, local in Crisana, Maramures, Transilvania, Moldova si izolat in rest. Cantitatile de apa vor depasi izolat 15-20 l/mp. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, iar in cursul zilei si in partea de sud si sud-est a tarii. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 16 si 26 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade, mai scazute in depresiuni, pana la 4-5 grade.

La munte: Vremea se va ameliora usor sub aspectul precipitatiilor. Cerul va prezenta innorari temporare mai ales in cursul zilei, cand vor cadea averse, insotite de descarcari elctrice. Noaptea cerul va deveni variabil si spre sfarsitul intervalului se va innora in Carpatii Occidentali unde pe arii restranse va ploua. Vantul va sufla moderat, cu intensificari indeosebi ziua. Valorile termice vor fi in scadere usoara.

La mare: Vremea se mentine in general instabila. Cerul va fi temporar noros ziua cand vor mai fi averse, insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla moderat cu intensificari temporare ziua, apoi va slabi in intensitate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 24 de grade, iar cele minime intre 16 si 17 de grade.Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 18 si 21 grade.

SAMBATA

In tara: Vremea se va incalzi usor in cea mai mare parte a tarii. In vest, nord-vest si centru, precum si in zonele montane, cerul va prezenta innorari temporare si mai ales in cursul zilei, pe arii relativ extinse vor cadea averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spatii restranse, mai ales dupa-amiaza. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 28 de grade, iar cele minime intre 8 si 18 grade, mai coborate in depresiuni, spre 6 grade.

In Bucuresti: Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza. Vantul va sufla in general moderat in cursul zilei. Temperatura maxima va fi in jur 26 de grade, iar cea minima de 11-13 grade.

La munte: Vremea se va incalzi usor. Cerul va prezenta innorari temporare si indeosebi in cursul zilei, pe arii relativ extinse vor cadea averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului.

La mare: Vremea va fi usor instabila si calda. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Trecator vor fi averse insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 25 de grade, iar cele minime intre 17 si 18 grade.Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 18 si 20 grade.
23 mai 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.