Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ministrul Agriculturii: Vine seceta in iulie-august

Ministrul Agriculturii: Vine seceta in iulie-august

"Doresc sa trag un semnal de alarma, trebuie sa ne pregatim pentru seceta in iulie-august", a declarat Daniel Constantin. 

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat, marti, ca trage un semnal de alarma ca fermierii sa ia toate masurile si sa se pregateasca pentru seceta in lunile iulie-august, aratand ca pentru a avea pierderi cat mai mici trebuie utilizate sistemele de irigatii.

"Anul acesta, din punctul de vedere al productiei la gau si rapita, vom sta foarte bine. Dar, doresc sa trag un semnal de alarma, sa nu fim entuziasti ca am avut ploi si vor fi si maine, trebuie sa ne pregatim pentru seceta in iulie si august. Ministerul Agriculturii ia toate masurile sa usureze viata celor care iriga", a spus Daniel Constantin.

El a explicat ca trage un semnal de alarma cu privire la posibila sececta din iulie si august, care ar putea afecta culturile de porumb si floarea-soarelui. "Pentru a avea perderi cat mai mici, trebuie utilizate sistemele de irigatie, asa cum sunt ele", a mai spus Constantin.
14 mai 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.