Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cod galben de incendiu pentru intreg teritoriul Republicii Moldova

Cod galben de incendiu pentru intreg teritoriul Republicii Moldova

Meteorologii au emis Cod galben de incendiu. Avertizarea este valabila in perioada 9 - 14 mai pentru intreg teritoriul tarii, informeaza UNIMEDIA.

Potrivit informatiilor oferite de Serviciul Hidrometeorlogic de Stat, in perioada mentionata sunt asteptate pana la 28 de grade caldura pe timp de zi. Temperatura aerului, noaptea, se va situa intre opt si 13 grade cu plus.

In intervalul 10-12 mai, vremea va fi fara precipitatii, iar in perioada 13 - 15 mai, izolat vor cadea ploi de scurta durata, cu descarcari electrice.

Datele multianuale /1886-2012/ ale Serviciului Hidrometeorologic de Stat, in aceasta perioada, la Chisinau, o temperatura maxima a aerului de 30,4 grade de caldura s-a inregistrat pe 9 mai 2003, iar minima - de 0,9 grade, pe 9 mai 1909, scrie moldpres.md.
9 mai 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.